REFERENCIÁINK

dolezaldesign.hu

A dolezál design modern portfólió weboldala számos interaktív elemet tartalmaz. A minimalista megjelenés remekül illik a mondanivalóhoz és a tartalomhoz. 

towernyelviskola.hu

A Tower Nyelviskola honlapja sok különböző, egyedi komponensből lett elkészítve. Többek között animált, figyelemfelkeltő elemeket tartalmaz, blogbejegyzéseket, színes szövegeket. Az oldal két nyelven is elérhető.

Te is szeretnél egy modern honalpot, ami növeli vállalkozásod bevételét?

Mi minden weboldalt egyedileg, személyreszabottan készítünk el. Cégünk alapelve, hogy előre elkészített sablonoktól mentesen, teljesen nulláról kezdjük meg a fejlesztést.

raazel.com

Különleges megjelenésű Puzzle webshop. Integrált fizetési megoldást, kosarat, messenger chat ablakot is tartalmaz. Kiváló grafikáival és színkombinációival kellemes és figyelemfelhívó hatást kelt a látogatók számára.

piccaly.com

Egy művészethez kapcsolódó webshopnak muszáj kreatív, művészi és egyedi megjelenést érzékeltetnie. A Piccaly egyedi megjelenése könnyen bevonzza, majd megtartja az érdeklődőket. Automatizált e-Commerce rendszert, könnyen frissíthető termékpalettát és sok-sok egyéb hasznos kiegészítőt tartalmaz.

Egy jó weboldal profitot termel!
Akár már néhány hónap után érzékelni fogod a változást!

Az általunk fejlesztett honlapok és webáruházak ismérve, hogy minden beépített funkció az ügyfél bevételének növelését szolgálja.