Segítünk a döntésben!

Egy profi weboldal mindig egy teljes marketing koncepció része. Úgy kell rá tekinteni, mint az első felület, amellyel a potenciális vásárlód/ügyfeled találkozik.

A tévhitekkel ellentétben egy jó weboldal ma már nem a rendkívül bonyolult vizuális effektek és több heti megfeszített kódolás eredménye. 

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy segítsünk számodra fontos döntések meghozatalában a weboldaladat illetően.

Domain név

A domain név ( tartománynév ) a weboldalad virtuális elérhetősége, a vásárlóid ezt a nevet fogják megjegyezni. 
A név kiválasztására nincs egy egzakt folyamat, de pár tanácsot mindenképpen tudunk adni ezzel kapcsolatban. 

 • 1

  A név ne legyen kifejezetten bonyolult, és nehezen betűzhető - ha angol/idegen szavakat használsz, azok legyenek könnyen leírhatóak és könyen megjegyezhetőek

 • 2

  Ha nincs ötleted, szánj rá pár percet, hogy olyan keresőszavakra és márkákra keresel rá az interneten amik kapcsolódnak a céged profiljához, ügyfélköröd érdeklődési köréhez.

 • 3

  Térj el a márkatársaid elnevezéseitől! Egy eredeti, névválasztás jobban megmarad az emberek fejében. Használj két emberek által kedvelt szót és vond össze!

Ami a legfontosabb: NE GONDOLD TÚL!

Színek kiválasztása

A megfelelő színek alkalmazása  kulcsfontosságú. Ha jól alkalmazod a színeket, akkor megkönnyíted a látogatóid számára a weboldalad befogadását, viszont a túlzott színhasználattal az ellenkezőjét is ki tudod váltani. Törekedj a harmóniára, koncentrálj az összképre.

 • 1

  Kerüld a túlzott színhasználatot, használd inkább a színek külnböző árnyalatait.

 • 2

  Ne használj rikító színeket nagy felületeken, az élénk piros szín nagyon taszító a szemnek

 • 3

  Különböző színek használatával eltérő hatást válthatsz ki. A meleg színek örömöt intenzitást fejeznek ki míg a hideg színek alkalmazása nyugodságot passzivitást lehet kifejezni.

Kövess minket!